2020-06-01
📍HesheEat白布街22号艺兴大厦地下4号铺同朋友一行三人因为喺第一间餐厅食唔饱,又懒得揾餐厅,行到hesheeat门口,谂住依间实冇死🤔点知就系另一个伏嘅开始....一到门口,有个身型肥肥地嘅女侍应就走出门口帮我哋量体温,但系隔住口罩你都见到佢块面好西😤仲不停眼望望我拎住𠮶袋包啲嘢食望落都叫正常☝🏻但千祈唔好畀佢个样呃到,啲薯条系劲难食嘅,劲番炸!番炸!番炸!(太重要,要讲三次)咁我哋就决定同呀女侍应讲,佢将个口罩拉到落下巴位置,就对住我哋讲嘢,以下系佢嘅说话:「咁你哋想点呀?我帮你cancel啰!」之后,佢将对眼反到后脑,就拎住我张单消失咗。等咗阵,我哋一行人去揾佢拎张单,有个应该叫经理嘅人就同我哋讲佢会处理,帮我哋cancel份薯条,睇到依度嘅你系咪以为依位「经理」都几好就喺我哋畀完钱出门口个刻,佢突然好大声咁讲「唔好咁嬲,唔好劳气」咁我位朋友就望一望佢,原来佢系同呀西人女侍应讲紧㖞🙄🙄🙄畀依间嘢所谓「入选」嘅呃咗嘅朋友,请三思大把好嘢食呀!!!伏依㗎嘢我中咗,你哋唔好中
白布街22号艺兴大厦地下4号铺
啲嘢食望落都叫正常☝🏻
🙄🙄🙄
畀依间嘢所谓「入选」嘅呃咗嘅朋友,请三思
大把好嘢食呀!!!伏依㗎嘢我中咗,你哋唔好中