2021-12-09
平时叫开户户送食呢间,真心觉得食物好食,今日落店坐低食,真系不得之了,啲职员高高在上。话说我一个人去,楼上就叫我落楼下坐,下面大把位,落到去想请个职员比我坐出少少等我收到电话讯号(因为地牢位置坐入左收唔到),佢就专登安排我坐最入,问佢出面个位无人比我坐得唔得,佢发哂恶“唔坐入面就上返去等”,O哂嘴,有位都唔比人坐,算啦,唔同佢计较就上返去睇下有无得坐上面,点知下面个职员用对讲机同上面𠮶位话我玩野(仲要比我听到哂),上面嘅职员都好恶咁閙我叫我企出门口等,心谂发生咩事,我想坐出少少啫,点玩野呀?又唔系杀你全家😔唉!唔食啦,买个包就算啦,问阿姐有无椰丝包,估唔到连卖包嘅都系奇人,“依家几点呀,喺哂度自己睇啦”无咪无啰,唔使咁讲野呀。最后我咩都无帮衬,亦都以后唔会再帮衬,连叫外卖都唔会。我唔会要求佢茶记有五星级服务,但都唔系一黎就出口伤人架佢个老板有啲咁嘅员工真系啲野再好食都无用。
最后我咩都无帮衬,亦都以后唔会再帮衬,连叫外卖都唔会。