2015-09-21 1719 浏览
寻晚原本好开心约左朋友一早入去三圣食海鲜,我地4个买左千五元海鲜到兴记加工. 服务我地张枱既阿姐,一开始已经系差服务态度, 问佢有咩煮法,就好"HEA"咁答我地,又表现得极度不耐烦.阿姐磅完D海鲜出来同我地讲总数几多斤,佢自己发音唔准(佢讲野系含住沙个种),个到又嘈,我地问佢讲咩? 个阿姐发晒火咁讲9斤呀. 大佬,我地只系问一次同想问清楚,洗唔洗咁大火气. 最离谱系我地其他海鲜到晒,我地食得7788咁济,发现鲍鱼仲未到.咁己经费事揾个阿姐问,揾其他员工帮我地追,问左几个都无人覆我地系咪溜单定点,我怀疑都无同我地跟.最后我地揾返落单个阿姐问, 佢条粉肠都未入去睇,就已经态度劲差话我: 小姐,咁多人,边有咁快,等一等得唔得AR(系用极度差态度) 我地已经等左40 MINS以上,仲食晒其他先追,个刻我真系火都黎,闹返阿姐. 佢真系斯善怕恶,见我发火,即刻SAY SORRY. 我以后唔会再去LAW,俾钱仲要一肚气.加埋煮工又一般.

我以后唔会再去LAW,俾钱仲要一肚气.加埋煮工又一般.

2015-09-20