2012-09-23
话说成班fd出黎食韩烧,见佢冇乜人等位咪入啰,谂住都系自己烧架姐咁佢地好快比左位我地,我地坐低左廿分钟唔够,因为有人潮,佢就话换张枱比我地,咁我地系8个人,张枱其实岩岩好系for8个人咁佢话人地有11个,咁我地问可唔可以唔换,个经理系都要叫我地搬,就话入面张枱都系一样咁大我问佢咁点解唔叫个11个去个张枱,佢无视左个问题咁我当算啦,我问佢咁我地食埋炉入面ge野就搬啦,我地唔加野入去,佢就话:你地过去啦,我帮你地拎过去啦我谂几好㖞,咁我地就过去啦谁不知系要同人搭枱,都算啦,个地下仲要有生ge肉之后佢地又唔知去边揾左碟生ge咩都有ge肉过黎比我地之后叫佢地换炉又黑面,仲要喝d食客到埋单,未够钟个经理已经催我地埋单,仲叫我地食生果就埋左单过去企系到食我地数紧钱又系我地枱边系咁话每人174丫,快D比啦,你地坐左好耐啦讲真,韩烧ED野,食物多,又新鲜,酱汁好,坐得舒服,侍应有礼貌,其实就ok呢间野,冇样做到,真系唔会再去
我问佢咁点解唔叫个11个去个张枱,佢无视左个问题
我谂几好㖞,咁我地就过去啦
谁不知系要同人搭枱,都算啦,个地下仲要有生ge肉
之后佢地又唔知去边揾左碟生ge咩都有ge肉过黎比我地
之后叫佢地换炉又黑面,仲要喝d食客
呢间野,冇样做到,真系唔会再去