2018-10-29
一入到舖头就见到有两只兔仔,不过好彩唔系太大阵味,可能我地比较早去到,所以全间餐厅都未有人 ,所以任我哋拣枱坐,五个人畀咗张梳化为我哋坐,啲座位都几舒服,我哋叫咗四份晚餐加一份小食谂住share食,叫左两个饭同两个天使面,老实讲天使面味道真系麻麻地,唔太好食,但反而龙虾汁烩饭同焗海鲜饭就唔错,可能人手唔够,因为见到其实做嘢嘅厨房加楼面似系得两个人, 所以出餐真系慢慢得有少少可怕,每一个面每一个饭都隔咗一段时间先出到,最意外嘅系叫我地咗个小食拼盘,其实啲嘢食应该全部都系放落炸炉炸,但系居然落左单一个钟都仲未整,于是我哋就取消咗,因为其实个小食我哋系预呢一边食饭面一边食小食,四个嘢食加埋嘢饮 前后用咗差唔多一个半钟,所以出餐嘅时间真系耐咗少少,𠮶一个半钟入面啲嘢食系每隔20至25分钟先上一碟,不过呢间餐厅最难得嘅就系只系有两个职员做嘢,后尾坐下坐下几乎全场坐满,所以的确有少少忙,但系个职员都仲可以一直保持好好礼貌好好态度,食物出得慢可能因为人手唔够,但系人手唔够亦冇改变对客人嘅态度,呢方面真系好值得称赞,唯独需要改善嘅真系出餐嘅时间