2023-12-22 4089 浏览
呢度装修超靓呀,好似靓过佐敦𠮶间呢度嘅侍应都有啲年纪 应该系做咗好耐嘅员工,睇落都有七80岁,但系好靓仔好精灵好可爱我系咁撩佢讲嘢哈哈想食啲菜就嗌咗大虾沙 白灼菜心同埋白灼杂菜 大虾沙律嘅沙律杂果冇得走沙律酱,仲有两件大蕃茄一支青瓜煎底,大虾质素普通,但系不是没有味道嘅冰鲜虾可以合格炒杂菜有三款菜,我要求白灼走油,都可以做到!有西兰花椰菜花萝卜同埋菇,我自己就觉得全部都有少少硬,最后食到好似食得太多哈哈有啲消化不良白灼菜心好大碟好抵食,因为好靓㗎好腍甜比杂菜好味好多见到隔篱𠮶个就系芝士焗鱼柳,啲鱼嘅质素普普通通不过预咗嘅,比较嚡,好多白汁好出名嘅瑞士鸡翼就普普通通,个鸡好硬,佢哋话真系好少见咁瘦嘅鸡翼,食食吓连我自己都觉得普通,而且个酱汁唔系太入味 $198.8只,其实呢间嘅价钱系偏贵,系一间西餐咁呢个䲝鱼劲好食,但系330几蚊得两片,完全唔够喉🥹🥹🥹我哋三个人share每人食得少少咋,所以先想食鱼再嗌𠮶个芝士焗鱼柳,但系如果情况许可我一定会疯狂食呢个熏鱼,唔会好油有烟熏嘅效果恰到好处,条鱼本身唔系好重油脂啱我口味,但系佢又整得好滑不过真系太贵牛肉清汤有啲油,牛肉质素OK,有啲似生熟牛
呢度装修超靓呀,好似靓过佐敦𠮶间
我系咁撩佢讲嘢哈哈
可以合格
白灼菜心好大碟好抵食,因为好靓㗎好腍甜
比杂菜好味好多

$198.8只,其实呢间嘅价钱系偏贵,系一间西餐咁
呢个䲝鱼劲好食,但系330几蚊得两片,完全唔够喉
不过真系太贵
牛肉清汤有啲油,牛肉质素OK,有啲似生熟牛肉嘅样子
呢个系我最期待嘅鸡肝连心脏!喺佐敦𠮶间食过之后就劲喜欢!因为唔多地方有得食鸡肝而且连埋心脏嘅内脏!而家有阵时返大陆食𠮶啲鸡都俾佢抽起晒啲内脏㗎嘛🥺

等我写埋先啦! 佢嘅卤水味正常最主要都系佢本身个材料优质,我都唔知有几多件,但系食得好满足
佢个炸乳鸽都非常之咁好味!乳鸽好大只,炸得个皮好金黄色好靓!但系啲肉油非常之滑捋捋超正呀
整体而言服务质素非常之好,劲钟意𠮶个老伯伯好可爱
环境质素都非常靓仔!不过其实就真系价钱太贵唔系太值得🙈

• 太平馆烧乳鸽