2022-02-04
大约三点15分到门口,坐满人得返一两个角落有位,系门口问有无位,企左几分钟先有一个侍应带我去角落头(企门口见唔到的位置)。落左单唔洗三分钟星洲炒米到左(好明显炒定),等左15分钟杯冻柠茶都未到,问第一个侍应(佢回答:等多阵好快就到,佢走左去传菜),再等三分钟问第二个侍应一样唔答我走左去,再等几分钟问第三个(好明显新来的,佢立即写低我杯饮品行去水吧问我杯饮品系咪漏单未冲,佢立即拿左杯柠茶俾我,佢有礼貌同我讲:唔好意思太繁忙冲好左无人去拿俾我)。最好笑系隔离枱叫完唔洗五分钟啲野饮三杯到齐。我食完去俾钱同收钱讲返佢啲同事,佢答我:咁搞笑!😱走左之后上网睇先知,佢地无礼貌系佢地的服务态度。之前到吃过两次,食物还可以,态度要睇人(果两次都可以)。其中一次等食物时有人拿返外买来换饮品(俾错左),五分钟后又有人打电话来话俾错饮品,大家叫外买睇清楚有无俾错野!
最好笑系隔离枱叫完唔洗五分钟啲野饮三杯到齐。