(非会员)
2008-04-16 20 浏览
去完尖沙咀同观塘分店食过之后,服务态度同食物水准本人觉得好差,订左位都要等咁耐入座后某d待应又无乜礼貌,叫佢落单好似想杀左人咁~写错单又唔肯认错~仲知果两日食到一肚火.不过听闻新蒲岗总店唔会比分店既差于是今日就去试试^^d三文鱼同其他寿司都好肥美,饭既口感好好,而最爱既蟹粥d蟹都几靓,又够大只..粥既味道好甜好入味比得上旧式大排档既好味而三文鱼腩却比以前既无咁惹味> <.有d失望喇!!不过服务态度都搭够返食物既水准喇.d待应生都专业特别系著黑色制服既一肥一瘦,而值得一赞系有位叫文,雪既女仔佢地做野都好细心,有求必应.而最搅笑既一位个个铲左青既男仔叫alex既待应,好钟意笑又成日逼我饮茶.有d无奈=.=真系去过咁多日本料理未见过佢地做野咁驳命,一见我地d茶差不多无左3份2就自动黎帮我加茶.佢地真系几勤力做野又快手有求必应,而我都有留意佢地招呼其他客人,好细心,有一张台有4个大人2个BB仔既客人,而果个alex既男待应都好细心兜去d安全既地方加茶同埋落食物比其他客人,可能佢惊整亲d BB仔,佢地有d都好吹得下水几nice,起码好多笑容,如果比我下次同屋企人食饭我都会再去返新蒲岗大盛,真系值得回味