2015-11-30 2187 浏览
第一次开饭食评献比你地。呢间野第二次黎食。本来谂住食楼下间韩式边炉,但同行的其中一个友人唔食牛,加上见到呢间野7点前入坐有四人同行一人免费,所以就上去食啦。去到冇人等位,我地5个人都坐到6人坐位。野食方面,以放题黎讲真系算唔错,寿司细细件,唔会话用饭质饱你。系寿司饭唔ok,煲得太烂。所有肉都冇餣过,但枱面有盐同胡椒比你调味。上食物速度都冇之前咁差。但d服务态度真心不济。话说我地点左三文鱼刺身,一上枱个样有d瘀黑,食落仲有d腥,咁我同同行友人就放块刺身上铁板度烧烧个面先食。烧左几块之后,有个唔知部长定老板既男人行埋黎,话:「嗱,你地唔好再放d刺身落去烧呀下」咁我估系怕整㶶块铁板痴底之类。咁就讲左句:「唔好意思呀吓,惊痴底系咪呀。」之后个男人话,「唔系惊痴底,系你咁烧,嘥左我d野,再见到就唔出刺身比你地。张纸写左架,你地自己睇返」哗,呢d咩态度呀?你d腥既三文鱼刺身又有几靓呀。仲要收加一服务费,但咩都系自助咁济。如果要贴钱买难受,我宁愿比贵d唔洗受气。可以既话, 服务直头想比负分。

第一次开饭食评献比你地。
呢间野第二次黎食。

去到冇人等位,我地5个人都坐到6人坐位。

上食物速度都冇之前咁差。

仲要收加一服务费,但咩都系自助咁济。

如果要贴钱买难受,我宁愿比贵d唔洗受气。
可以既话, 服务直头想比负分。