服务态度差咗好多pizza hut 嘅价钱,但低贱茶餐厅嘅服务态度,一d都唔专业食饭好似坐监咁,比d侍应啤住滂沱大雨的一天同屋企人食晚饭,但一进门个女侍应(疑似经理)一面不满咁叫我地将d遮放喺门外嘅遮架,但当时冇落雨,而且我把遮都唔湿,所以冇摆,(何况餐厅方面唔担保把遮会唔会唔见,食客应该可以选择摆唔摆),个女侍应更黑面,安排咗个风口位。最后,个男侍应帮我地另安排位置,态度反而比两个疑似经理好得多。d位其实有好多,但偏偏就觉得会有好多人嚟食,有人想坐得舒服d,两个人要张四人枱,个疑似经理嘅侍应就洒手令头。讲真,咁嘅服务态度真系唔会有人嚟食。唔通当d枱系摆设?以前,d服务态度唔会咁,呢次系因为过往嘅水准唔错所以帮衬,呢次之后,都冇帮衬过。食物方面 份量比以前少,但味道冇太大分别 不过咁嘅服务,我就宁愿去其他餐厅点餐:自选𩠌面 期间限定的小菜
服务态度差咗好多

食饭好似坐监咁,比d侍应啤住

滂沱大雨的一天

唔通当d枱系摆设?

食物方面 份量比以前少,但味道冇太大分别

不过咁嘅服务,我就宁愿去其他餐厅

点餐:自选𩠌面
期间限定的小菜