2024-01-23 236 浏览
早上去买左外卖早餐,肉片通粉热奶茶,跟餐有件蛋治或者煎蛋方包,$34,价钱都OK。拎完外卖返屋企,发现既无蛋治又无煎蛋,得半份方包,就打去问下系咪比漏左店员有啲唔耐烦问我系茶餐定早餐,问我系有荷包蛋定蛋治,问我有几多方包,问我比左几多钱,然后话”即系比漏左只蛋你,头先想叫住你都叫唔切你,你而家返黎拎返只煎蛋,而家拎”既然知比漏左,仲点解要问一大轮呢?仲要而家返去拎?😑😑😑😑😑我话”唔会而家返黎拎,你下次可以比返只蛋或退返只蛋既钱比我?”然后店员cut左我线。。。。。。我再打返去,另一个店员听,话OK,下一次比返蛋或钱我。我问头先个店员cut左我线,佢话果个店员忙紧🤷🏻‍♀️讲返个早餐,肉片通粉一般般,通粉偏软无乜口感,方包好干。个热奶茶几好,茶底几香,够滑服务态度差既关系,无下次

然后店员cut左我线。。。。。。

服务态度差既关系,无下次
外卖自取