食物质素方面,  唔再多讲啦,    好多人都写咗,  只系份量好大件,   但质素好一般,   同普通茶餐厅一样.相都费事影!今次系第2次帮衬, 前一次都唔系有好嘅经验,   谂住畀多次机会佢,   点知今次仲衰!! 以后唔会再去.昨晚六点半去到,  唔使等位,  直上上面𠮶层阁楼,   我接近5呎11吋高,  佢比角落头一张细到无论嘅枱畀我哋两人打对面坐,  我坐唔到, 转咗去中间𠮶d 2人台, 个阿姐已经有少少黑面.  好啦,  跟住啲衰嘢陆续有嚟,   首先来餐包,  我老婆都未食完个包,  佢就收手走左件牛油!!  之后, 件扒摆低唔够两分钟,  就问我地饮乜嘢? 咁我话食完先啦,  佢又黑面......好啦, 食完扒,  之后好快摆低两杯雪糕,   𠮶几粒棉花糖雪到硬晒,   仲硬过石头!!   叫人点食呀?   完全冇诚意!  之后我食食下雪糕,  佢突然间叫我拎起个雪糕杯,   要收走下面𠮶张纸!!  你有咩咁急要即刻收起张纸呀?  个客食紧嘢㗎!!   见佢咁赶客,  我就 顺手叫埋饮品啦,  我老婆要冻柠茶少甜走冰, 我要冻咖啡走冰, 结果杯柠檬茶甜到好似落咗两倍糖

你有咩咁急要即刻收起张纸呀?  个客食紧嘢㗎!!   见佢咁赶客,  我就 顺手叫埋饮品啦,  我老婆要冻柠茶少甜走冰, 我要冻咖啡走冰, 结果杯柠檬茶甜到好似落咗两倍糖咁样!  而我果杯就嚟咗加冰斋啡!  我问亚姐,  点解杯咖啡冇奶?    佢话冻啡系冇奶㗎!  呢下真系辣著咗我个同我老婆!
有另外一位阿姐即刻走埋嚟,  话帮我加返啲奶。  而老婆就坚持要换过杯柠檬茶。 今次讲明啦, 你听清楚我要少甜, 跟住𠮶个阿姐话,  不如你要走甜喇! 顶!  跟住我老婆发晒脾气,  话要少甜,   唔系走甜!!  你系咪唔识听?  后面就有条类似老细嘅男人,   喺后面讲,  我点知你要几甜?  俾杯糖水佢,  俾佢自己加啦!!  真系 XYZ%$︿$&$&!

呢间嘢服务态度简直垃圾!   如果你有被虐狂, 或者试下佢哋嘅服务态度, 就请随便去!
2021-12-23