同大家分享第一次入去食饭嘅负评餐厅出餐位4个姐姐企哂系到,我望住佢问有冇2位,个姐姐望住我话等等之后走咗,过咗大概1分钟冇人理我 再问有冇2位终于另一位姐姐应我话等等睇吓,即刻觉得应该都冇咩可能姐姐返工状态唔好咁唔紧要啦,点知呢个姐姐𨍭角入咗去冇下文,好啦唔紧要!终于入到去点知入面得2,3个人全部都系位点解等咁耐?揾到位坐低枱面全部都系上一手啲嘢食好多枱都系咁,我就举手讲:「唔该!可唔可以执下张枱?」个姐姐望住我走咗,我即刻心谂下? 之后佢周围行行左去附近执枱 我问 「唔该?」其实佢企系我隔离 但好似扮听唔到 之后我等左差唔多5分钟 张枱岩岩执好就同姐姐讲,唔该想落单,佢话等等,我地坐系到等左好耐差唔多10分钟都冇人过嚟 之后我朋友话不如唔好食啦 嬲嬲地,我谂唔会再帮衬。 最后冇叫到嘢食走左
同大家分享第一次入去食饭嘅负评