餐厅: 添好運點心專門店
资讯:

2024-08-05 749 浏览
事缘一行八人连同小朋友因为亲人要坐高铁先拣呢间添好运,开头著绿色制服既楼面服务态度都几好,点知有碟炸両肠粉好耐都未到,去到想追单既时候,有个著白衫既职员一句就话炸両系耐嫁啦,但我当时已经等左大半个钟,又赶时间咁梗系叫佢一系追单一系取消,点知之后态度仲差,竟然话你系取消就即刻同我去买单,但到最后因为亲人心急冇对单就俾咗钱先发现根本无取消,之后白衫职员啲态度都系觉得自己无错,因为佢声称已经帮我哋取消左但最后无做到,之后一句野无讲抢左张单搞左10分钟先拎碟肠粉出嚟!之后一句唔好意思都冇!仲要系我背后话佢自己无做错!另外收银员也非常有问题,我反映意见既时候完全好似大家姐咁,完全事不关己,又无话可以取消乜都无回应,乜宜家好客之道原来系咁,仲要系高铁站系接触游客既最前线,唔怪之得冇人留系香港消费!希望有管理层睇到正视下问题!食物入到口不过不失,不过呢2个员工态度简直系垃圾!

2024-08-04