(非会员)
2008-02-21 35 浏览
早几日去食个软壳蟹卷, 握d饭全部握到烂晒咁, 再加上, 上面有条头发, 再之前已经食过个软壳蟹卷, d饭又系握到烂晒, 但只系一旧握到烂晒..咁就算.点知今次又系咁, 咁咪同个侍应讲, 佢话我取消张单.咁都算喇..到今日又去食..因为本人钟意食日本野, 附近冇乜选择, 呢间又平..落单后, 坐左成20分钟, d野食都未黎..咁咪叫佢去check下张单啰点知个女侍应态度十分差(著住粉红色衫)佢话:"我地厨房有好多单呀.. 你都眼见呢到咁多人咖啦.. 你等下啦"跟住我就出声话已经等左成15分钟以上佢就好悔气咁话:"咁我帮你取消张单喇"哇.. 而家咩服务态度啊!!!!!!间餐厅开到咁大, 就即系人手充足..开得间餐厅就预左随时会爆晒咖啦..今时今日咁0既服务态度边得咖!!!后尾仲要特登行埋黎, 话我俾说话佢听..又话我之前投诉d寿司唔好!你间野整d寿司系好0既, 咪唔会俾人投诉啰..打开门做生意, 就预左会俾人投诉咖啦!!最后叫左几次埋单都扮听唔到唔会再去食啰!! 即使我钟意食日本野!!!!!

到今日又去食..
因为本人钟意食日本野, 附近冇乜选择, 呢间又平..
落单后, 坐左成20分钟, d野食都未黎..
咁咪叫佢去check下张单啰
点知个女侍应态度十分差(著住粉红色衫)
跟住我就出声话已经等左成15分钟以上
佢就好悔气咁话:"咁我帮你取消张单喇"
哇.. 而家咩服务态度啊!!!!!!
间餐厅开到咁大, 就即系人手充足..
开得间餐厅就预左随时会爆晒咖啦..
今时今日咁0既服务态度边得咖!!!
后尾仲要特登行埋黎, 话我俾说话佢听..
又话我之前投诉d寿司唔好!
你间野整d寿司系好0既, 咪唔会俾人投诉啰..
打开门做生意, 就预左会俾人投诉咖啦!!
最后叫左几次埋单都扮听唔到
唔会再去食啰!! 即使我钟意食日本野!!!!!