寻晚去咗呢间买外卖去到见到好耐都冇人 等咗阵叫外卖𠮶阵收银员话食物制作需时 要等三四个字 咁我冇问题 但系佢态度就好一般 好似唔想做生意咁 我拣咗牛肉乌冬配寿司嘅餐 因为唔够寿司,入边有一旧生既 我本身唔可以食生嘢 咁我就问可唔可以生个旧转其他款 收银员喺我未问完就即刻话唔可以转 我觉得佢态度好差 明明之前买𠮶阵 另一个店员系可以帮我转 咁跟住等咗1 5分钟 我见到显示牌有得拎外卖咁我就行去 点知收银员唔见咗 等咗10分钟都冇人出嚟𠮶度有个出餐处 有个窿系会见到厨房有两个人既手出餐 咁我大声叫’唔该’ 希望入边嘅人出嚟叫咗成5分钟都冇出过嚟 冇应过一声 好担心我个包好咗嘅外卖会变坏 过多5分钟 收银员终于出嚟然后佢冇出过一声 直接拎个外卖俾我 多谢或者唔好意思都冇句 眼见有其他客人排队谂住叫外卖 隔离有个客人都问我系咪等咗好耐 我觉得呢间舖头根本唔系想做生意 有生意都唔想做呢个体验简直贴钱买难受 唔会再帮衬😤
寻晚去咗呢间买外卖
去到见到好耐都冇人 等咗阵