2006-05-19 67 浏览
本人一心打算在sat去佳文午餐, 所以提早在昨日下午6:00左右我亲身走去问下可唔可以带酒去食鱼生同订位点知走入去问时,老板态度十分恶劣,以下对话全属真实我问:可唔可以带酒黎老板:呢度买鱼生唔买酒*完全九唔搭八话*其实佢可以简单d得唔得咪得罗, 我再问佢老板又答:呢度系买鱼生唔买酒唉~~我真系比佢激死~~! 我再问佢老板:睇下你食几多钱野啦~!我呢到食龙虾,拖罗. *鬼唔知咩~!好似我食唔起咁,你话火唔火滚*我问:咁要食几多钱~?老板:我有d客都食二,三千蚊野*有一副好不自在的样子,搅到我都唔知佢想点,咁即系点呢?*我问:咁驶唔驶book 位呀?老板:几多位,几时我答:4位~, 星期六1:15pm老板:我地收3:00要落场(扮晒劲)*佢又扮晒野咁心谂下午生意好中边会落场,中驶乜系度悭番d皮费*后来我亳无回应咁转面走啦~!我唔一定要比生意佢做,中要受佢气,佢d态度完全系唔想做生意,好似睇唔起人咁,呢d咁既老板中点做生意所以我已经通知身边所有朋友同事千万唔好去食,费事食完背背脊骨落,贴钱买难受p.s.服务态度差,食物如何好食如何新鲜都无用啦**今时今日咁既态度系唔得**
点知走入去问时,老板态度十分恶劣,以下对话全属真实

我问:可唔可以带酒黎
老板:呢度买鱼生唔买酒*完全九唔搭八话*
其实佢可以简单d得唔得咪得罗, 我再问佢
老板又答:呢度系买鱼生唔买酒
唉~~我真系比佢激死~~! 我再问佢
老板:睇下你食几多钱野啦~!我呢到食龙虾,拖罗.
*鬼唔知咩~!好似我食唔起咁,你话火唔火滚*
我问:咁要食几多钱~?
老板:我有d客都食二,三千蚊野
*有一副好不自在的样子,搅到我都唔知佢想点,咁即系点呢?*
我问:咁驶唔驶book 位呀?
老板:几多位,几时
我答:4位~, 星期六1:15pm
老板:我地收3:00要落场(扮晒劲)

p.s.服务态度差,食物如何好食如何新鲜都无用啦
**今时今日咁既态度系唔得**