打电话俾佢,佢接咗咗订单,打过嚟问晒地址,过咗20分钟先话唔送。又话外卖嘅话要加钱, 我哋应承咗话可以加钱, 但转个头佢又话都系唔送,多多藉口又话煮嘅话要等好耐,千祈唔好系佢到叫外卖。服务态度非常差。打电话俾佢,佢接咗咗订单,打过嚟问晒地址,过咗20分钟先话唔送。又话外卖嘅话要加钱, 我哋应承咗话可以加钱, 但转个头佢又话都系唔送,多多藉口又话煮嘅话要等好耐,千祈唔好系佢到叫外卖。服务态度非常差。打电话俾佢,佢接咗咗订单,打过嚟问晒地址,过咗20分钟先话唔送。又话外卖嘅话要加钱, 我哋应承咗话可以加钱, 但转个头佢又话都系唔送,多多藉口又话煮嘅话要等好耐,千祈唔好系佢到叫外卖。服务态度非常差

外卖送餐