2022-12-31
今日同屋企人喺YOHO买完野,想揾嘢食就random入咗呢一间之前都食过几次旺角分店,知道食物质素OK,只系价钱有少少偏贵不过今日我屋企人生日,冇所谓啦我哋坐咗张四人枱,啲食物陆续上枱,咁就有一位店员拎住个all day过嚟当时我哋而家枱上有龙虾汤,有牛角包,仲有一碟risotto,所以𠮶张枱上面已经冇咩位剩咁我哋见到店员行埋嚟,已经自动喺度移开啲碟,等佢可以有位放低先唔讲我去其他餐厅,啲店员系会自动波帮手移开啲碟咁我都唔介意自己做嘅,但系呢位店员真系非常之串,劲大力pat低碟野讲紧真系bang一声劲大声吓亲我地我心谂咩事?我识你?我借咗你钱唔还?凭咩你收咗我服务费,仲要咁大力放低我啲食物定系你嫌我哋腾空啲空间腾空得太慢?点解你收咗我服务费,我仲要俾钱受你气呢位店员系扎住一条马尾头发系有啲金色同粉红色,当时系着住一件浅蓝色上衣呢位店员叫毛毛先唔讲呢一个名系真定假,点都好,问咗就更加确定我真系识你条毛,唔知仲以为我得罪左你我已经唔系要求你好Nice对我,我亦冇叫过你拎任何嘢,点解你可以咁有性格,咁西口西面对客人最好笑系食嘢中途,我哋隔篱枱有张二人枱嚟咗一位女士,呢位店员行去拎Menu俾佢
不过今日我屋企人生日,冇所谓啦
先唔讲我去其他餐厅,啲店员系会自动波帮手移开啲碟
讲紧真系bang一声劲大声吓亲我地
呢位店员系扎住一条马尾
头发系有啲金色同粉红色,当时系着住一件浅蓝色上衣
呢位店员叫毛毛
最好笑系食嘢中途,我哋隔篱枱有张二人枱嚟咗一位女士,
呢位店员行去拎Menu俾佢,都系劲大力咁pat喺张枱
然后劲串咁样讲咗句手机落单就极速行开咗
当时两点几三点,餐厅入面仲有好多吉枱,即系唔系最忙嘅时候
唔知𠮶位女士有得罪咗呢位店员啲乜嘢
不过,佢好快已经走咗
讲真如果唔系我已经落咗单,啲食物又嚟咗,我都唔会想继续喺度食受气
呢间嘢真系不可一不可再
服务态度极差,价钱又唔系特别吸引嘅时候,嚟到元朗揾嘢食真系唔需要入嚟呢一间俾钱受气
最好笑系我睇食评,都有唔少人话呢一间态度差
咁到底系呢一间公司嘅训练有问题,定系只系呢一间分店啲店员特别有性格
唔会再食啰!!!!!