2024-09-18 1723 浏览
平时好少会写评论,但今日实在太受气🥲🥲成个体验好差,首先等好耐先揾到有人可以帮你落单。期间想请行过嘅女服务员落单,她就话唔关佢事(后来才知道佢原来系餐厅经理)。后来终于等到有个男服务员愿意过来帮我地落单。期间对𠮶set menu上有啲问题问吓,𠮶服务员(后来才知系餐厅副经理)用非常唔耐烦既语气回答,已经令人马上冇晒胃口。落单后嘢食等好耐都未有! 等到有得食,味道只系一般🥲 等咗成个钟,仲未等齐所有starter 上菜🥱,我以为食紧法国菜😅我地3人去,其中1位已经食了lunch,所以我地就只order了两份sets($298同$398),再加了order一杯$100 白酒,唔食嘢位朋友order了一杯$65嘅冇酒精cocktail。 食物到了,这位朋友叉了一两啖试味道。跟著突然间,之前一路唔肯理我地个位女经理就气冲冲咁走过来,态度非常恶劣咁闹我地(可以用shouting at us 来形容),仲用手指指住我地话一定要收多份set 钱🤬😡 首先你地menu冇写清楚,落单副经理冇讲清楚,呢位女经理嘅说话同语气非常insulting,其实𠮶set只系$298,意思好似我哋特登偷鸡咁。搞到我地全
平时好少会写评论,但今日实在太受气🥲🥲

我地3人去,其中1位已经食了lunch,所以我地就只order了两份sets($298同$398),再加了order一杯$100 白酒,唔食嘢位朋友order了一杯$65嘅冇酒精cocktail。 食物到了,这位朋友叉了一两啖试味道。跟著突然间,之前一路唔肯理我地个位女经理就气冲冲咁走过来,态度非常恶劣咁闹我地(可以用shouting at us 来形容),仲用手指指住我地话一定要收多份set 钱🤬😡 首先你地menu冇写清楚,落单副经理冇讲清楚,呢位女经理嘅说话同语气非常insulting,其实𠮶set只系$298,意思好似我哋特登偷鸡咁。搞到我地全部mood 都好差,非常唔好。 身为一个餐厅经理,态度眼神点解可以咁差咁恶劣对客人🥵🥵🥵🫣🫣🫣

以后都唔会再去,亦会叫朋友千祈唔好去!野食一般味道,未去到难食,但也不可以用好食来形容😅
2024-09-18
午餐