2023-07-22 170 浏览
琴晚三个人去食 一嚟到睇完嘢谂住嗌嘢食 服务员已经态度好差 企咗喺劲远落单 咁我嗌咗一条象拔蚌 $380.1条 份量唔知系咪我冇食过呢啲靓嘢 得五六片左右 谂住都算 出嚟食饭费事咁计较 跟住食完嘅时候 谂住买单 掉咗佢埋单 等咗好耐 好啦去到张单嚟到 发现佢有个三文鱼头冇嚟到但系已经等咗好耐 咁同佢讲话算啦你冇嚟到就算啦 跟住佢入厨房 跟住空手行过嚟话 整紧俾你啦㖞 我话已经好耐啦㖞成个钟都未烧好? 我话算啦都已经买单啦 跟住佢态度劲差 将𠮶张单掉落我张枱度 跟住比完钱 我同佢讲话我要张手写单 跟住佢好似觉得我好麻烦咁样同我讲话你不如你自己写啦 跟住只眼超一超我 本身食物质素已经好普通坦白讲 三个人食$2000 我系觉得冇乜所谓 但系你服务态度咁差我一世都唔会再嚟!

2023-07-21