最近从杂志中看到 mamma always said 的推介。所以趁 weekend 同女朋友一齐试下。我地试左个 octopus 同 hanger steak。两个都中规中矩,octopus 本身唔算软,不过个汁几好食,同样价位既 octopus 唔算出色。Hanger steak 就同自己屋企煮既差唔多,唔贵亦都唔算伏。食物方面尚可,不过服务态度实在令人唔舒服。首先,由于我地电话无电,所以将电话放在前台充电。食物黎左之后我地想揾店员攞返个电话影相,但系佢地好似好忙一直无攞比我地。而我地自己出去前台攞返电话既时候店员居然问我地系唔系怕比人偷左😒 之后我地影食物相既时候店员又问你地究竟系唔系食架😒 本来心情唔错但系比佢地搞到无晒心情,以后唔会帮衬。