2011-03-07 47 浏览
讲真, 街边小食水准间间差唔多。位于大埔虚火车站的这间Snack Express的小食款食不多, 只有烧卖、鱿鱼须、煎酿三宝等,鱼蛋、牛杂、肠仔欠奉,食物味道似业余人士之作。如果唔系好肚饿, 我都唔会帮衬。今日大概5:30pm因为赶时间先至帮衬, 点知𠮶个扎马尾嘅阿姐店员态度奇差, 我话要4件煎酿三宝, 都唔知佢真听唔到定假听唔到, 竟然俾咗排我后边𠮶个先, 我都无出声。到俾钱𠮶阵, 我用八达通俾钱, 佢哋𠮶部拍卡机满布油渍, 我正常咁拍个银包埋去, 点知扎马尾𠮶个阿姐店员竟然好无礼貌咁话 “唔好拍咁大力!”...真系莫名奇妙??到底边个先系客?定系佢认为街边铺头仔唔需要讲礼貌?我以后都唔会帮衬呢间嘢!请著呢个扎马尾嘅阿姐真系帮老板倒米!!

2011-03-07
5 分钟 (外卖自取)