2021-08-04 449 浏览
入去冇人带🙂唔知坐边 是但揾位坐底 侍应望两眼行过 到落单先知要scan一张单上面嘅qr code 但完全冇人比单我地🙂落单link 不能设任何特别要求 然后我朋友都系要特登叫个侍应黎问杯奶茶可否少甜少冰 咁我想知整个落单code出黎又唔够方便 有乜用?🙃🙃然后我就问(原来话唔到事嘅)侍应A 可否多粉 加底(即系就算同我讲要加钱都冇所谓) 侍应A喺我面前走去问侍应B B态度极差对住A讲(我其实只系喺隔离):我地不嬲冇加底㖞 跟住头也不回走左去 对同事差唔理佢啦 对客人态度都咁差 我最后系叫猪颈肉饭冇叫粉嘅 因为惊粉唔饱 冇服务谂住野会好食啲啦(唔知咩逻辑😂) 但系难食啰😊🙌🏻🙌🏻舖位不久前 前身系乌冬店 开门唔想做生意建议让比其他人开更好嘅餐厅 thx
2021-08-04