2023-05-16
系fb见都介绍睇过都可以,又遇着老爷生日,长者价钱平d,价钱又ok就打电话去book,又book都16号晚上,食物都离不开虾,青口, 长脚蟹,生蚝, 海螺,刺身等,食物种类唔多选择。冷盘海螺洗唔干净好多沙, 烧鹅好干好韧,其它食物都ok嘅,反而甜品就几好多选择。食物都唔系问题,而我想讲月服务态度,事完我老爷系餐枱上见都单张讲生日额外送多一款甜品,所以我就叫咗一位女服务员询问,但呢位服务员系做part-time唔太清楚,所以呢位服务员就去问令一位男性服务员,而呢位男性服务员就距离好远位置好大声同我哋讲,‘你食完至讲啦,你未食完‘呢一刻我同老公对望大家,点解咁无礼貌,最终我哋食完都无回答我哋问题,所以我哋最后叫咗令一位男服务员询问,呢位好好多啦有礼貌好多,原来要早一日前预订的,其实唔系我哋贪心,系老人家好奇问吓啫,我应该都不会再去啦!