2022-11-06
2006 浏览
心血来潮想打边炉,九龙湾附近见到有牛涮锅 ,就过咗去食~今次叫咗个极罕谷饲牛封门柳嘅餐, 性价比都ok👍🏼封门柳都算几好,有牛肉味, 唔点汁食都ok😍加上我哋叫咗鱼汤同埋昆布汤, 本身D汤煮完已经有味道😀另外,九州白豚肉都ok㖞,都有几浓厚嘅猪味, 都算几好食😍😍不过我哋手贱叫多咗一盘牛胸腹, 如图所示最样衰𠮶盆就系啦...记得平时去食都冇咁样衰,唔知点解𠮶日特别干? 加上有比较之下...就唔好食对于我哋系会员嘅关系, 张优惠券就快到期, 员工好贴心咁问我哋要唔要换埋个海鲜拼盘?咁我哋就换埋佢啦~海鲜拼盘啲海鲜都算几新鲜,特别系生蚝同带子都几有鲜味👍🏼另外啲虾都唔错~其他就不过不失啦熟食嘅款式就一定唔多,都系得啲咖哩饭,少量嘅甜品同雪糕...平均一位二百几蚊, 因为星期日食的关系再加$10, 我觉得性价比都算ok~不过比起外面任食火锅,外面有其他更多嘅熟食,都系两三百,就睇你想食啲咩多啦😂😂😂#牛涮锅 #牛肉 #火锅 #火锅 #打边炉 #食好d食平d #食评 #食好西 #食好d #食食食 #豚肉 #黄怪兽 #黄怪兽觅食 #foodie #foodblogger #followforfo
今次叫咗个极罕谷饲牛封门柳嘅餐, 性价比都ok👍🏼
#牛涮锅 #牛肉 #火锅 #火锅 #打边炉 #食好d食平d #食评 #食好西 #食好d #食食食 #豚肉 #黄怪兽 #黄怪兽觅食 #foodie #foodblogger #followforfollowback #foodiehk #hk90s #hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger
#想要更多真实食评搜寻ig黄怪兽觅食