2023-04-09
我是第一次光顾此店,全因仔仔好喜欢猫猫。本人自己比较喜欢订好枱食饭,于是提早一星期订位~订了12点半,安排了靠窗的嘅位置,光线十分充足,影相都靓啲。入到门口已经见到有两只猫猫行来行去,完全唔怕人~眼见店内大概有7至8只唔同嘅猫咪~坐低后员工已经攞menu同我地讲解一下,亦有介绍一下最受小朋友欢迎嘅食物,感觉不错~我点左黑松露意粉&心太软~两杯饮品~松露酱绝不吝啬,炒完喺意粉面上再加一匙松露酱,我呢个松露爱好者啱晒心太软也不错,热热朱古力酱加上云呢拿雪糕,一绝~店员也会与小朋友互动,派一些店内猫猫做主角嘅卡比小朋友留念~会讲解有啲猫系喺爱协领养返黎,介绍下猫咪叫咩名~呢点真系唔错~最后店主派卡片,原来可以包场开生日party,呢个主意都唔错~仔仔生日都可以谂谂约埋啲同学仔一齐黎玩下,店主即时whatsapp左啲information 比我~有问必答~喺云云嘅猫café 当中~拣呢间猫café 原因第一系我住港岛区,第二系无限时,因为上网揾过大部分都会按时收费,呢间又无~我地结果都玩足足左两个几钟,其间都差不多全部座位都满晒~仔仔其实仲想玩,但我个心觉得唔想阻住人地张枱咁耐,所以下次先再带
喺云云嘅猫café 当中~拣呢间猫café 原因第一系我住港岛区,第二系无限时,因为上网揾过大部分都会按时收费,呢间又无~我地结果都玩足足左两个几钟,其间都差不多全部座位都满晒~仔仔其实仲想玩,但我个心觉得唔想阻住人地张枱咁耐,所以下次先再带仔仔黎玩~
整体十分满意~食物及服务都好好~