2020-04-05
⭐️ 周记点心~西环⭐️呢间西环茶餐厅驰名流心西多士🤩二话不说就想去朝圣!果然期望越高,失望值就愈高😫餐厅整体环境非常之狭窄,最令人大失所望系侍应嘅服务态度😤食到劲谷气🤯一入到去待应就已经西口西面,话要落单,佢就话「唔通唔俾你落咩」好似得罪咗佢全家咁😅之后嚟错咗饮品就好恶咁话「饮住先啦」,觉得自己好似俾钱买难受😨1️⃣香芋流心西多士 $34流心西多士梗系唔同平时食嘅西多士唔同,一切开就有满满嘅香芋酱流晒出嚟,望落去系几吸引😲香宇味几浓,但系食落就味道几普通,食咗两嚿就觉得好腻好滞😩2️⃣芝麻虾多士 $42虾胶系几弹牙🦐加上有芝麻香,但系芝麻味盖过虾嘅味道🧐食完会觉得好腻😫💡总括而言,就算嘢食有几好食,服务态度咁差😡系以后都唔会再去!更何况食物质素好普通😖极度唔推荐大家去🤨
1️⃣香芋流心西多士 $34
2️⃣芝麻虾多士 $42