琴晚食完饭,就谂住天气热热地去食糖水,但奈何屯门市广场附近真系无咩糖水铺,突然醒起地茂馆喺附近,就带左同行朋友一齐过去食糖水一嚟到,可能因为9点后都比较多人,繁忙时间,所以都要排队,加埋同行朋友总共4个人,所以可能等耐少少先有位,唔紧要一坐低 就有个后生侍应行过嚟 劲无礼貌咁问人食乜 其实我岩岩坐低 都未谂好 就要人落单 系咁chur住落单😇,咁算啦,我地叫左桃胶蛋白杏仁茶,蛋白杏仁茶,芒果仙草同蛋白炖鲜奶,老实讲,桃胶份量又少,蛋白得果少少,又稀,又甜,咁就40蚊真系唔抵,芒果仙草同蛋白炖鲜奶真系好普通,如果要排队入嚟食真系唔值得食到咁上下,无啦啦个侍应就收走我个碗,我未食完仲要收走我碗野,态度差,个侍应行到hea住嚟行,仲要冇无礼貌,想赶人走🫠真系激到一肚气,仲要眼啤啤,收银果个又十问九唔应,唔知系咪转左手🙂‍↔️食物质素差左,员工质素差,印象中之前果班都好好礼貌,点都冇谂过会有咁差嘅体验,态度恶劣!