2019-07-24
你地d服务态度唔值讲唔该啰!我今日喺旺角弥敦道分店买野饮,total有8个人喺收银处排队等落order,我排第一个 ,全店有3个职员,等左5分钟,3个职店眼尾都唔so下我地8个人! 系完全好似避开我地咁! ok! 我好耐心咁等佢地冲紧最后1杯饮品比等紧取饮品嘅客时,我主动由收银处行去取饮品区问一个叫john嘅职员 ,系米收银果个行开左 大约要等几耐 ,他发脾气话“等我冲埋先啦!” 态度劲恶劣! 我系客人! 我系想黎买野 !见佢地好似时运高睇唔到听唔到咁款 ,问下要等几耐 ,佢地讲声唔够人手我体谅,我会自行决定等唔等落去,最后反而比佢发返脾气。佢地可以讲声唔够人手 请等等 /类似嘅野!!! 产品好无用 都要有合适嘅服务态度(我并不是要求尊贵服务,只系合适),我以后都唔会帮衬天仁! 公司无客户热线/任何投诉途径,劲神秘,可能心底唔接受得客户的意见。
佢地可以讲声唔够人手 请等等 /类似嘅野!!!