(非会员)
2010-12-27 13 浏览
今日去开湾仔, 一心想去出名蛋tart既檀岛食下野.....点知换来一肚气~, 一入到去, 差不多全场满座, 等下都冇所谓, 不过d伙计见到人都唔理.....我都算喇.....最终自己揾到位坐低, 想叫人执下个位顺便order埋野食喇........叫N次.....等左足足15分钟, 其中有3,4个伙计系唔止一次见到我叫佢地, 不过个个都扮睇唔到, 系睇到扮晒睇唔到咁.....连示意叫我等一阵都冇.........真系好不知所谓!!!! 连隔离既人都睇唔过眼同佢讲我叫左好耐都冇人理我, 个个伙计仲串到话: 你见唔到依家冇手做野咩!!! 真系好不所谓 学"刘华"话斋...今时今日咁既服务态度系唔得既....出名唔系大晒的~~~~~~赶客仲要唔觉得唔好意思仲要串番个客, 我以后都唔会再去个度~
2010-12-27