餐厅: 客家好棧 (東環商場)
资讯:

2019-06-13 670 浏览
今日去客家好栈饮下午茶。碗仔翅:好稀,但味道足嘅,亦都有冬菇肉丝呢啲料。以前食过蚬介鲮鱼球觉得几好食。呢个就咁酥炸鲮鱼球,有啲普通。仲要稻香有六粒呢度得四粒,明明同一个集团⋯⋯呢个家乡芋丝煎薄撑𠮶边好脆,系饱肚之选。萝卜糕同埋虾饺,普通稻香有四粒呢度得三粒咋⋯⋯萝卜糕味道正常,但系虾饺有少少怪味,可能唔新鲜。个烧卖好特别,都未见过梅菜铺面嘅烧卖。我自己觉得味道同普通烧卖一样,但系同行嘅就觉得好古怪唔好食负评。但值得一赞嘅系员工嘅服务态度好好。全场只有三个楼面一脚踢,但佢哋依然好有礼貌、好热心、好勤快咁帮每一枱客人。服务态度攞满分💯。
今日去客家好栈饮下午茶。

碗仔翅:好稀,但味道足嘅,亦都有冬菇肉丝呢啲料。

呢个家乡芋丝煎薄撑𠮶边好脆,系饱肚之选。