餐厅: 大蕃薯
资讯:

2011-06-16 45 浏览
相信好多人都系睇左金刚小仪个节目去试下,我同老公想试下个蕃薯奶茶,d位好迫,大只少少都唔好坐。点知落左单等左半个钟都仲未黎,虽然我明白水吧人手唔够,老板娘都好辛苦一个人冲茶,咁我怕系漏单咪问个女侍应,佢竟然好唔客气咁讲:「系咁耐架喇!」就走开左,隔离枱个太太听到眼都突埋。追问第二次个女侍应先拎张单过去水吧,我地两个人为了两杯野饮,足足花左45分钟起度等,仲要俾个侍应用d咁既态度回答,点可能咁样同d客人讲野架?!杯野我饮落口无茶味,无奶茶味无蕃薯味,有蕃薯既质感,我谂对肠状应该几好,不过就唔系好饮啰。我见隔离枱d野真系好香,不过俾个咁既侍应一搞,乜野都变得唔好味。