2021-06-29 83 浏览
#光荣冰室 💛今次讲嘅系位于荃湾嘅光荣冰室🤤🤤相信大家都知系黄店💛💛𠮶日夜晚经过见到 就即刻想入去惩罚下佢🤩为人熟悉嘅佢 我谂大家都知有好多嘢食🙈有主食 小食 小菜等等🙊呢排仲加咗一餐有人会爱不释手😻 有人会超级厌恶嘅嘢食🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 佢就系爆茜沙嗲肥牛面‼️‼️今日小编就同大家介绍吓呢样嘢❕❕🤫爆茜沙嗲肥牛煲仔面 $52💰(5/10)面一到 小编即刻哗佐一声‼️😨真系真系爆茜😟系多到傻佐‼️离远都闻到阵茜味🙊🙊讲返个煲仔面 送到过嚟系热辣辣 系用煲仔饭嘅煲黎即 但入面系沙嗲肥牛面 ✨坦白讲 同普通用碗装嘅沙嗲肥牛面冇咩分别🙈🙈最多个汁浓少少 其他冇唔同 食到最后仲要好咸 🙊🤏🏻🤏🏻要饮返好多好多嘅水🙈只可以讲 如果钟意食芫茜嘅你 你会好钟意呢个面 因为真系好足料✨✨但对芫茜麻麻嘅你 唔建议叫呢个🙊🤏🏻 小编都系一个对芫茜麻麻嘅人 但店员落错单 先会搞到有呢个食评🙊🙊 仲有仲有小编本身叫个个系一个小菜 沙嗲肥牛粉丝煲❕而且🥺🥺🥺‼️小编同个店员讲返佢落错单 但个店员反而闹返小编讲错🥺🥺😤😤但小编明明系指埋俾佢睇☹️☹️建议店员服务态度好少少🤏🏻🤏🏻咁样食落去先舒服啲🙊🙊食餐饭姐 唔使起晒钢嘅🥺

#光荣冰室 💛

爆茜沙嗲肥牛煲仔面 $52💰(5/10)
食餐饭姐 唔使起晒钢嘅🥺🥺😤
仲有仲有⋯⋯小编食完肚痛🙊可能对芫茜敏感🤏🏻

推荐指数🌟 5 / 10 🌟

光荣冰室 (兆和街) (荃湾)
⚜️ 荃湾兆和街18号地下
⏱星期一至日 0700-0100