2023-12-01 365 浏览
叫咗lunch set 松露野菌汁鸡扒焗珍珠饭$60,食到一半觉得唔对路,点解个汁无论颜色&味道上咁似烧汁嘅。因为下午茶有个餐系烧汁焗鸡扒饭,只系$42,价钱争好远。食完同经理反映,佢好唔耐烦咁:你食边个㗎??你觉得有问题嘅话又唔同职员讲? 呢个唔系我责任lol,有规定唔可以食完之后先反映意见嘅咩?😂 同埋我只系反映下,无论你之后谂住照收原价或者收下午茶价钱我都尊重,唔好搞到个气氛好似系我存心搞事咁最后厨房伙记同我争论话lunch同下午茶系用边个兜,话肯定冇比错我,好彩自己影咗相做证据,比完相佢哋睇即刻冇声出。本身谂住纯粹反映下意见,希望餐厅注意下厨房出品,你讲声唔好意思再了解下具体情况都唔系好难啫?同我拗会快啲解决到问题咩?