2023-06-10 125 浏览
朋友生日想食日本野  就拣咗呢间佐敦嘅居酒屋,先讲食物 可以话整体来说都唔错,但食物份量每碟都好少,$98一串牛 得3小粒…..除咗个甜品。今早有餐厅职员confirm枱问我想坐楼上定楼下 我只知道要坐卡位,就喺OpenRice度cap咗张图,去到见到张枱喺正收银嘅旁边,隔离仲要放个垃圾桶,又不停有烟味飘入嚟,冷气不够,我6点已经到达餐厅,就问左两次职员可否坐上边,或换另一张,因为我原先要求的不是呢张,但呢位小姐讲咗几次我问过你 你话要下面 但当时冇解释清楚 下层系收银枱旁 见佢系到推塘 呢位企喺收银的小姐比我感觉态度扮到好友善,其实每样事情都好不泄,都值得一赞斟茶的另一位就真系友善,不是假的,我脚伤 我需要去洗手间 只有一对男装大码拖鞋,有另一位男职员为我送上一对细码拖鞋 ,但那个女职员,竟然和我说去个厕所 大细拖鞋都冇问题,如果㦸到咁点呢!朋友点餐时 由一样转另一样 那位女职员 即刻叹气,讽刺的是餐厅里有一张希望小温馨提示 让职员做得更好 ,但这位女职员 真心令人全晚都好不舒服 不是出于真诚对待客人 人哋系知道的 食物方面几出色都唔会再去帮衬!本来都想好食有下次,但系 🫣因为我
今早有餐厅职员confirm枱问我想坐楼上定楼下 我只知道要坐卡位,就喺OpenRice度cap咗张图,去到见到张枱喺正收银嘅旁边,隔离仲要放个垃圾桶,又不停有烟味飘入嚟,冷气不够,我6点已经到达餐厅,就问左两次职员可否坐上边,或换另一张,因为我原先要求的不是呢张,但呢位小姐讲咗几次我问过你 你话要下面 但当时冇解释清楚 下层系收银枱旁 见佢系到推塘 呢位企喺收银的小姐比我感觉态度扮到好友善,其实每样事情都好不泄,都值得一赞斟茶的另一位就真系友善,不是假的,我脚伤 我需要去洗手间 只有一对男装大码拖鞋,有另一位男职员为我送上一对细码拖鞋 ,但那个女职员,竟然和我说去个厕所 大细拖鞋都冇问题,如果㦸到咁点呢!朋友点餐时 由一样转另一样 那位女职员 即刻叹气,讽刺的是餐厅里有一张希望小温馨提示 让职员做得更好 ,但这位女职员 真心令人全晚都好不舒服 不是出于真诚对待客人 人哋系知道的 食物方面几出色都唔会再去帮衬!本来都想好食有下次,但系 🫣因为我都著重服务和礼貌,呢个价钱我仲有好多更好选择