壹蒸鍋

Sauna Hot Pot
2020-01-22 1853 浏览
2020年1月22号晚黎到依间铺头食野 平日黎 入到去都见到几full 但门口冇人等 得我地两个 企系到差五多两分钟 都冇人理我地 我地以为佢full冇谂过要接客所以先冇人系接待处 打算走 先有个男仔行过黎问我地几位 好好彩都有张二人枱 坐低侍应就介绍蒸气锅 问我地要五要拣189个个价钱 甘就可以跟人头送海鲜🦞睇到其他人都有叫 我地都加左 另外嗌左几样野食一齐蒸海鲜黎到 计时十分钟 加钱个盘海鲜系要赞既 食材都新鲜 但下面个盘真系不得了 个蚬有6只 5只半都有沙既 个金钱肚就好似咬擦胶甘 甘仓鱼连鳞一齐蒸会好味啲?只想讲任食既同加钱既就系五同啲既 因为我地都细食 只系食左加钱个盘海鲜同4样任食既野就打边炉 而边炉纸系我地一开始落汤底个时已经俾左 到我地食完等左十分钟左右都未有食材黎 就问个侍应我地张单落左未 佢应左我两只字 (等等)冇耐有个女侍应系我地隔离张吉枱放低左一份牛肉一份猪肉 而我地都系每样点左一份 我就觉得奇怪点解佢五放系我张枱而放系张吉枱到呢?我就问左一个侍应个啲系咪我地 佢又答我两只字(五系)于是我再等 终于黎了 一个菜 一份牛 一份猪肉 个侍应摆低(砰)左一声 走左
海鲜黎到 计时十分钟 加钱个盘海鲜系要赞既 食材都新鲜
因为我地都细食 只系食左加钱个盘海鲜同4样任食既野就打边炉 而边炉纸系我地一开始落汤底个时已经俾左 到我地食完等左十分钟左右都未有食材黎 就问个侍应我地张单落左未 佢应左我两只字 (等等)冇耐有个女侍应系我地隔离张吉枱放低左一份牛肉一份猪肉 而我地都系每样点左一份 我就觉得奇怪点解佢五放系我张枱而放系张吉枱到呢?我就问左一个侍应个啲系咪我地 佢又答我两只字(五系)于是我再等 终于黎了 一个菜 一份牛 一份猪肉 个侍应摆低(砰)左一声 走左 我真系无耐左 食完第一转 我就加多左一份牛肉 我揸住张点菜纸举手 然后有个男侍应黑晒面 用好粗鄙既语气问系咪嗌野?我答佢系 然后佢再用好差既语气问我 系咪落野 我朋友答佢 系系系 跟住佢企左系我地张枱3个身位地方 我地仲要企起身俾佢 其实你地都五系忙啊 仲倾闲偈啊 我等佢拎只夹野食既夹俾我 我已经食完左啲野食了
唉 当中仲有好多野令我好嬲 佢地啲侍应一个二个厌世样甘 十问九五应 仲要凶反我地转头 我就系想问你地好意思收个10%服务费?另外 打手们 你地良心过意得去吗?
  • 雪花肥牛肉