餐厅: 稻香 (杏花新城)
资讯:

平日晚上6点正入座,当然全场只有几枱客,冇人等位,坐低唔够两分钟,两个楼面行咗埋嚟四次催我哋落单,我哋连张单张都未睇完,同佢讲等多一阵,佢唔系嚟介绍有咩好食,只系黑面、反白眼咁企喺我哋张枱等。由于食咗下午茶,又早食晚饭,我哋求其叫咗两个𩠌先,费事俾人监视。$1蚊鸡唔算细只,但超级咸,连骨都好咸,好「鞋」好干。$98烧汁蜜桃脆香骨,有8支,皮包骨,骨多肉极少。食到尾声,见楼面向邻枱食客上糖水,客人马上给利是,应该系熟客仔,我就问楼面呢度有冇糖水甜品,个楼面亚姐第一时间态度嚣张咁话「$16.8㖞」,连咩糖水都冇讲,就调头走,我系嚟消费食饭,但楼面当食客系乞衣?连一碗糖水都食唔起咩?!呢啲服务态度,难怪香港人要北上消费。

$1蚊鸡唔算细只,但超级咸,连骨都好咸,好「鞋」好干。
$98烧汁蜜桃脆香骨,有8支,皮包骨,骨多肉极少。

2024-04-22