2018-05-02 4199 浏览
五一黄金周东涌劲多人,平时呢间从来唔full都要等,OK 见有seafood week, 想试下就等啦。等左半个中左右,其实内面有Empty table,估系唔够人手执,就入左去。首先服务方面,坐向到十五分钟都无人俾过menu和水之类,要自己行去问人攞,完全叫唔到waiter. 然后长期净放一只杯系咩玩法(我地两位),要叫酒饮但都系等左半个钟先来。仲要净系有olive oil, 面包从来无黎过。餐厅系开放式厨房,听到厨师劲大声喝侍应生出菜慢😂其实认真唔够人手,好好地都系一间酒店,真系要检讨下。食物方面,叫左crab cake, 全晚最正常,蟹肉多但比较干身。之后既squid risotto 系我人生食过最难食的,海鲜用好低质既急冻海鲜都算,饭煮到淋到一个点,几乎烂。仲叫左个fillet, 正常,唔算好食或难食。虽然酒店来说,价钱唔系贵,但质素真心差,一定无下次!(我黎过三次,第一次几好,第二次唔多掂,叫套餐甜品可以系隔离自助餐求其夹d甜品来)PS 无影相,因为真系太失望。

PS 无影相,因为真系太失望。