午饭时间好多餐厅都好多人要等位,但大叻既午餐唔错,间唔中都会去食。虽然之前已经试过比侍应批踭撞到个头,但因为地方太狭窄,知道佢系唔小心的。但今次三个侍应嘅态度都非常差,食食下饭一野撞埋嚟,我成个手踭撞落枱,大声到连隔离枱都望过嚟睇我有冇事。食完饭饮紧杯野,有个男收银员走埋嚟叫我快啲埋左张单出面好多人等紧位,ok 明白既,仲有大半杯野未饮完,比多一两分钟我饮埋佢都好挂?!一转头就叫人坐入尼,我饮都未饮完,仲要唔知另一个女侍应系唔小心定咩,倒泻啲 汁落我枱同电话度想赶我走咁。食个lunch姐,使唔使咁。我即刻问佢有冇湿纸巾,个女侍应一嘢掉一叠纸巾过嚟,大大声话:冇湿纸巾呀,你用纸巾抹啦自己!总括,嘢食越嚟越差,服务态度更更更更加差

总括,嘢食越嚟越差,服务态度更更更更加差