(非会员)
2008-01-19 11 浏览
小姐带我地入座但因为张枱好窄,又见到卡位有人走,所以我地就同个侍应讲我地坐卡位.因为我地冇跟佢既安排女侍应们刻意唔执枱,就算我地点叫"唔该"都唔理,仲要见到你举手叫佢都即刻拧开望第2面,扮睇唔到!!!之后系因为有个男侍应行过先有人执枱.到想落单时一样,点叫人都冇用,扮睇唔到,听唔到.其中既表表者就是"x芷樱"系后面枱落单,佢终于唔可以扮睇唔到,点头应我地.....最后佢落完果张枱既单就走左.即使经理见到我地都系话"转头帮你"之后一直冇再返黎帮我地........如果唔系朋友肚饿其他地方又多人等位我先唔入去呀!!不过之后就算其他地方有好多人等位我都唔会再去呢间咁既野呀,我揾唔到点样投诉佢既有效方法咋,如果唔系我一定投诉佢呀!!!