2010-07-16 13 浏览
朋友生日, 一行16人去大吉食晚餐既放题,同朋友庆祝生日, 我地订左台好快坐低一开始就狂叫野..D野初初都黎得几快丫, 我地初初劲嗌..嗌左每样10几件以上熟食嗌左叫左好多, 比较ok 系炸天妇罗及串烧, 但最尾时临last call 走左单, 我地系系last call 前已追多次单, 但过左last call 时间都冇黎, 再追个职员竟然话我地不追多几次, 见不够数应系last call 前再追多几次,过左last call 时间无办法追, 激死人, 竟然将责任推给顾客, 最后, 仲找经理出来同我地讲数, 好在经理诚捞, 最后帮我地追到之前落左的刺身, 但对呢间野有点失望, 总括来讲食物质素可以 但服务质素要好好训縯D员工。
熟食嗌左叫左好多, 比较ok 系炸天妇罗及串烧,
总括来讲食物质素可以 但服务质素要好好训縯D员工。
2010-07-14
庆祝纪念