2018-09-16
从来未试过一间价位系$401-800既餐厅,会有意想不到咁差既服务。睇翻OpenRice comments,原来已经有不少人投诉过服务态度差, 只怪我地知得太迟!7位set dinner埋单静系计左1位,但系同时又可以正确地计左三位wine pairing. 请问职员系点样可以1位set dinner配3位wine pairing呢?职员转头翻来想叫我地重新签过张单,一位疑似经理哥哥系一边飘过一边讲:”张单有问题,稳个位等一等。”过程望都无望过我地一眼,一句唔好意思都无。等左5分钟,一位职员姐姐攞左张新单来,我地当然先问清楚点解头先会搞错晒。点知呢位姐姐竟然开口就话:”其实张单错左,我地同客人都有50,50既责任去check清楚张单。”由头到尾亦都系一句唔好意思都无。阿小姐,今时今日既服务态度,你想点啊!自己出错张单,唔好意思都无句,濑客人无check清楚?仲离谱既系,最后睇翻张新单,都仲系计错数!