2021-03-06 127 浏览
落单后半个多小时先打嚟话:「最后一个鸡排焗饭刚刚卖左,卖晒啦!你转鸡皇饭啦。」我半个小时前完成交易,信用卡都过左钱,等左大半个钟先话冇?仲要我转个价钱完全唔一样嘅野,问佢差价点计,佢话:「冇啦,都卖晒啰,咁你想点?」我想退款唔要,佢又叫我自己打去服务部,之后转经理接听,点知个经理一听电话,就用很恶劣的语气回我:「马上整比你!」之后用力挂断我电话。打去服务部退款投诉,服务员话:「系咁嫁啦!冇办法。」自问自己都只系用一般不满的口气同对方沟通,点解由店员,经理,到客服都可以态度咁差?我比钱消费,又唔系前世欠左你哋!食左咁多年,真对KFC好失望,品质,服务越做越差,睇得出管理都好有问题。
外卖送餐