2023-03-06 59 浏览
今日特别为了窝夫而来。我们三位各叫了不同口味的窝夫,分别抹茶、朱古力和焦糖脆饼咖啡麻薯窝夫。3个窝夫都正如以下食评,都很不错!在食物方面,值得一赞。但,重点来了。首先,我与同行两位友人进入餐厅时,大概下午4点15分?当时餐厅人客不多,绝对不是炒餐时间。员工一开始态度都可以,都有俾餐牌并叫我们上餐厅上层位置。但上到上层位置时,我们感到环境焗热。所以当我们下去点餐后,向其中一位带眼镜女同事说:楼上冷气否再调较?因为好热。她却表现很不耐烦,其向另一位男同事传递信息。而另一位男同事更好耐烦咁解决问题。但整个过程中,佢哋嘅语气好差,当中更臭串咁提醒我哋,冷气机已开哂,吹到头晕要同翻佢讲?之后到送餐女同事?其实我点嘅是冻latte,但你送上来的是Dirty 😊其实,我哋今日都只不过系想开开心心嚟朝圣,自问我哋作为客人,都想好嚟好去。但员工态度真心曳。真心呢?放心,写完食评都唔会再帮衬。但希望你哋日后好好对待每一个好嘅客人。

但,重点来了。