2010-03-29 1 浏览
餐厅特色就系服务态度差。试过一次响太子食都好好,牛肉源源不绝,个碟一空就即刻有人收走,重好好态度咁问多句:请问要唔要多碟?所以印象都好,话过下次会再黎食过。但第二次贪方便同朋友响观塘食,就即刻跌落地狱!服务态度真系好差!简紧火锅汤底时,侍应一直企响我地枱附近。好,我当你招呼周到。简好火锅汤底后,同朋友一边倾计一边食野,当然有讲有笑。侍应亦企响我地枱附近,我地讲笑佢全部听到晒,竟然阴阴嘴笑-_- 我应该话我地对话搞笑定系佢偷听我地讲野好呢?汤底黎到,香喷喷,自己加入配料令汤底更鲜甜。第一碟牛肉好靓架,肥瘦均等,牛味浓。食完第一碟后第二碟就天同地比。d牛肉好似瘦肉干咁,又硬又干,一d白色既油脂都揾唔到。入口劲鞋,即时冇晒胃口。配料还可以,反而系牛丸好过佢第二碟牛肉.......系咪揾紧我笨?d芝士肠好怪,唔似芝士肠味,都唔知咩肠黎。过后,最后15分钟时提醒我地要埋单,枱上重有成碟’鞋牛’,即刻倒晒落锅。又过左阵,就有人黎要求埋单,当我朋友手中重食紧粒牛丸时,已经有人执枱,张d碗筷倒晒落锅中。所谓既执枱即系赶客走。我朋友极唔满意佢既服务态度,明明重食紧野都唔理客人感受,正头系唔尊重。呢餐真系
餐厅特色就系服务态度差。

所以印象都好,话过下次会再黎食过。

d芝士肠好怪,唔似芝士肠味,都唔知咩肠黎。

呢餐真系食到好唔开心,我朋友话过以后唔帮衬牛阵。
2010-01-21