2023-09-24 255 浏览
我唔系经常喺OpenRice留 review但系我想话佢哋嘅服务态度真系极度恶劣Book 咗 8pm 留埋$500 deposit 都要8:15pm先可入座. 目测𥚃面劲多张枱系冇人坐嘅,但系又冇人去执枱. 明明又见到有五六个 waiter waitress 喺度行来行去, 唔觉系缺乏人手问题.另外就系 d waiter waitress 完全冇brief过佢哋会唔会帮客人去烧肉. 就咁由啲肉喺度”滩”. 唔叫佢哋唔问佢哋都唔知佢哋喺度做紧乜. 又要我哋10pm 交枱㖞. 咁又唔快手d 俾我哋入座嘅? 点解要等我哋举晒手叫佢哋嘅时候先帮我哋烧呢, 由我哋空等. 到最后啲肉啲菜都未食完就上雪糕了. 以后都唔会去啦
我唔系经常喺OpenRice留 review
但系我想话佢哋嘅服务态度真系极度恶劣

以后都唔会去啦