2020-10-16
之前嗌过外卖,几好食,谂住今次亲身去堂食,点知伏到呕☺️因为真系特登去食,所以去等开门,咁我地就第一个入到去,咁够几分钟就嗌咗野食,嗌咗个#牛骨汤饭 ,#酱油蟹 同埋#海鲜葱煎饼 ,等咗15分钟,隔离左右都有齐野食我地都未有,咁我地就吹吹佢地,大约5分钟后就黎咗个#牛骨汤饭,过咗大约5分钟,就有人同我地讲#酱油蟹 未解冻serve唔到,OK唔紧要,呢个我算,然后佢再讲个海鲜煎饼都未解冻,有冇搞错🤬个刻真系想同粗口闹佢,不过无,喂,你唔系expect人地入黎净系食lunch set嘛,咩都未ready就开铺,嗌既时候又唔讲,好似咩都唔知咁,系吹完仲要等你先同我讲,之后佢话可以免费比我地食,lunch hour黎㗎大佬,你唔系要我再嗌再等呀嘛,我地就咁起身走咗,最pk既系佢地无再道歉,连少少歉意都无🙄🙄🙄但无可否认野食系几好食,但系服务态度就真心差😡