2019-10-24 2836 浏览
因为有午宴活动,比较左好多间唔同嘅盆菜公司,最后拣咗呢间「忠诚盆菜」嘅到会服务。佢嘅到会服务价钱真系好抵,而且除咗有盆菜之外,仲会提供服务人员(员工)、炉具、枱櫈、餐具、饭菜等等,所以基本上嗌咗佢嘅到会服务,场地上嘅嘢好多都唔需要自己准备,好方便!价钱实惠之外,员工嘅服务态度好好,有交代,唔单止预早左时间set场,帮手预热盆菜同埋清场都好有效率,完全系流程安排之内。开心我哋活动无超时!盆菜方面,足料唔再话下,我钟意佢味道唔会太浓!!之前食过有啲盆菜⋯唔知系咪腌得比较耐?出嚟嘅味道就会好浓,甚至好咸⋯但呢间系味道浓度方便掌握得好好,味道啱啱好,我哋可以送饭食又得,或者就咁食𩠌都得!值得一提嘅系佢嘅大头虾,真系好大只,而且有虾膏,好好味!

盆菜方面,足料唔再话下,我钟意佢味道唔会太浓!!
盆菜
2019-10-19