2019-01-05 1208 浏览
之前食过佢地即叫即整既芝士虾枣,一试难忘。外层酥脆,里面啖啖芝士同虾肉,果阵食唔晒打包返到屋企宵夜仲咁好食,可惜今次去到已经卖晒,唯有试其他野食。糖心蛋:好香酒味,加上甜甜既软心蛋黄,几好食。卤水墨鱼:哩到既卤水最出名,每次黎都一定要食。墨鱼卤得好入味,又唔会过咸或者带苦,个味岩岩好,啲墨鱼又唔会好老好un。卤水腩肉饭:有卤汁送饭好开胃,啲腩肉肥瘦适中又卤得入味。不过,我就唔太钟意腩肉阵猪除太浓列,如果解决埋哩个问题就100分喇。炸蚝饼:即叫即炸好有诚意,味道尚可,炸粉太多,下次唔会再试哩个。服务态度好,特别系负责近门口果边枱既短发阿姐,就算几忙(食食下有两班廿人既大陆客冲左入黎)都保持亲切有礼同工作效率,抵赞!

糖心蛋:好香酒味,加上甜甜既软心蛋黄,几好食。
糖心蛋

卤水墨鱼片